Tuinhuis

Tuinhuis

Vanaf de privé parkeerplaats, leidt een paadje van oude gebakken waaltjes, je naar het vrijstaande tuinhuis. Een plek geheel voor jezelf, met omheinde tuin en terras. Gelegen aan de rand van het dorp Ternaard, maakt dat er aan de westkant vrij uitzicht is over de landerijen. Het tuinhuis biedt een fijne plek om jezelf terug te trekken. Heb je behoefte aan privacy, rust, natuur, verstilling en/of aan inspanning, activiteit, er op uit, hier en vanaf deze locatie kan je diverse kanten op.

Het tuinhuis biedt ruimte voor twee personen. Je bent welkom om in te checken vanaf 15.00 uur. Uitchecken uiterlijk om 11.00 uur.

De woon en slaapruimte zijn voorzien van airco. In de aangesloten tuinkamer zorgt een pelletkachel voor warme gezelligheid. Vanuit de comfortabele stoelen heb je uitzicht over de landerijen en op de prachtige, wisselende luchten. In de nabijheid van de zee, is het hier ’s nachts nog echt donker, waardoor je de maan en sterren goed kan zien. De weersomstandigheden ervaar je hier; getik van de regen, de gierende wind, de zon in de tuinkamer!

Buiten in de tuin en op het terras zijn diverse zitplaatsen gecreëerd, hierdoor is er altijd een zonnig én schaduwplek te vinden.

Het ontbijt wordt bezorgt in de tuinkamer; op een afgesproken tijdstip, tussen 8.00 en 10.00 uur.

Je mag vrij gebruik maken van de handdoeken, toiletartikelen, koffiebonenmachine en thee. Er is geen keuken aanwezig, wel een koelkastje, magnetron, gourmetstel en barbecue (incl. benodigdheden). Tijdens je verblijf heb je vrij van de afwas; die doen wij. Aan de overkant van de straat bevindt zich een supermarkt.

Uiteraard is er WiFi en de tv biedt tevens de streamingdiensten aan zoals Netflix, Amazon Prime en HBO-max. Er zijn diverse tijdschriften, boeken en bordspellen.

Slapen mag je op een boxspringbed. Uiteraard hebben we het bed opgemaakt.

Op het terras is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Voor de yoga liefhebber is er een Manduka yoga mat (pro, extra lang) aanwezig.

Onze B&B ligt aan de waddenkust en het waddengebied; een groot natuurgebied welke een wildernis herbergt die zijn weerga niet kent: de Waddenzee. Altijd in beweging. Onder invloed van eb en vloed veranderen natuur en landschap voortdurend. Weer, wind en water creëren prachtige natuur: slikken, kwelders, duinen, geulen en zandplaten, waar allerlei dieren en planten leven. Het is tenslotte niet voor niets uitgeroepen tot het mooiste natuurgebied van Nederland. Ga wandelen over de bodem van zee, fietsen langs de zeedijk, vogels spotten vanuit de vogelkijkhut; ervaar de verbinding tussen land en zee. Geen dag is hetzelfde in Waddenzee Unesco Werelderfgoed. Het echte donker ervaren in Death Valley of de Grand Canyon? Dat kan dichterbij; in het Lauwersmeergebied is een Dark Sky Park! Hier is het ’s nachts zo donker, dat je juist alles ziet! Stap de duisternis van de natuur eens binnen; de nacht roept. Ga zelf op pad of ga mee met een excursie!