Over ons

Over ons

By ús thús (bij ons thuis) houden we niet van poseren voor een foto. Om toch een beeld te geven bij wie u thuis komt, heb ik een poging gedaan een shot te maken en zie hier het resultaat! 

De plek aan de Nijbuorren 4, is al generaties lang in het bezit van de familie. Ons gezin bestaat uit Sake & Sidonie, onze kids Hemme & Aitse, de honden Nozem & Fine.

Wij zijn geboren en getogen Friezen. Sake spreekt de Friese en Nederlandse taal, Sidonie haar voertaal is Nederlands; de kids worden tweetalig opgevoed. De B&B heeft tevens een Fries en Nederlands karakter!

Sake is werkzaam als network engineer. Sidonie is gastvrouw van de B&B. Daarnaast volgt ze studies op het gebied van integratieve, somatische coaching & counseling, trauma en gehechtheid, is als gecertificeerd EmotieCoach verbonden aan het Emotie Expertise Centrum en is als voedingsdeskundige geïnspireerd door de intuïtieve voedingswijze. Als ervaringsdeskundige van een chronische ziekte (M.E.), richt ze zich op de ondersteuning en begeleiding van mensen met lichamelijke klachten, (chronische) ziekte en fysieke beperking. Voor meer informatie zie; www.sidonie.nl

Voor elke geboekte overnachting, steunen en doneren wij een bedrag aan de stichting ‘Efkes bekomme’, die Sidonie heeft opgericht en als doelstelling heeft mensen met (langdurige) ziekte een (korte) vakantie aan te bieden. Zodat ze tot zichzelf kunnen komen, bijkomen; oftewel; efkes bekomme…