Tarieven

Tarieven

U bent welkom om in te checken vanaf 15.00 uur. Uitchecken uiterlijk om 11.00 uur.

Ontbijt wordt in de tuinkamer bezorgd, op een afgesproken tijdstip tussen 8.00 en 10.00 uur.

Tarieven:

 • Overnachting voor 1 persoon; € 124,–
 • Overnachting voor 2 personen; € 139,–
 • Hond; € 5,– per nacht / per hond + éénmalig € 10,– schoonmaakkosten per hond

Extra; 7 nachten boeken = 6 nachten betalen.

Vroege check-in & late check-out is mogelijk op basis van beschikbaarheid. Het tarief hiervoor is € 8,– per uur. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen zijn inclusief (ontbijt, toeristenbelasting, schoonmaak).

Overnachting in combinatie met coaching & counseling sessie (sidonie.nl), op basis van 1 persoon; € 175,–.

* Voor elke geboekte overnachting doneren wij € 2,50 aan de stichting Efkes bekomme *

BETALING & ANNULERING

Betaling

U ontvangt een ontvangstbevestiging met factuur voor de aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 30% van de totale huursom. Deze aanbetaling dient binnen 5 dagen op de opgegeven bankrekening, overgeschreven te zijn. Gedurende deze 5 dagen houden wij het tuinhuis voor u gereserveerd. Wanneer de aanbetaling niet tijdig is ontvangen, vervalt de boeking en behouden wij ons het recht om het verblijf aan een ander te verhuren.

Het resterende deel van de huursom dient uiterlijk 6 weken voor de aanvang van de huurperiode op onze bankrekening overgeschreven te zijn. Dit dient u zelf in de gaten te houden, u ontvangt hier geen notificatie van.

Wanneer de boeking binnen 6 weken voor de geplande huurperiode plaatsvindt, ontvangt u van ons de ontvangstbevestiging met een factuur voor de totale huursom. Deze factuur dient binnen 24 uur op onze bankrekening overgeschreven te zijn. Wanneer de betaling niet tijdig is ontvangen, vervalt de boeking en behouden wij ons het recht om het verblijf aan een ander te verhuren.

Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Bij annulering binnen 24 uur nadat je boeking is goed gekeurd heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat je jouw mail naar ons hebt verzonden.
 • Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf de 42ste tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van de reissom.
 • Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste verblijfsdag bedragen de annuleringskosten 90% van de reissom.
 • Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
 • Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

Let op:

 • De reissom betreft hierbij de kale huursom plus alle extra kosten.
 • Het wettelijke herroepingsrecht is uitgesloten ten aanzien van het huren van vakantiehuisjes. Indien een boeking(aanvraag) geannuleerd of ingetrokken moet worden, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van je.
 • Heb je een verzekering afgesloten en heb je jouw reservering moeten annuleren wegens een voor de verzekering geldige en aantoonbare reden dan heb je mogelijk recht op restitutie. Neem hiervoor contact op met jouw verzekering.

 Voorbeeld:

Je boekt op 5 januari 2023 een huisje voor de periode van 10-12 oktober 2023. Op 6 januari keurt de verhuurder de boeking goed, op dat moment heb je 24 uur de tijd om je boeking kosteloos te annuleren. Annuleer je de boeking op 22 januari, dan bedragen de annuleringskosten 30% van de reissom.